Reserveren

 

Welkom in Loods!

Wij moeten ons houden aan het horeca-coronaprotocol

Omdat wij eigenlijk een veel grotere capaciteit hebben moeten wij, om teleurstellingen te voorkomen, de toeloop enigszins reguleren. Het terras is tot een maximum van 40 gasten geopend met inachtneming van de coronamaatregelen.

Tot onze spijt hebben wij (voor binnenreserveringen in ons restaurant) de volgende regels ingesteld:
1> Wij werken in de avond met shifts. U kunt reserveren:
* 1e shift: Keuze uit de tijden 17.30 of 17.45 met een tijdsbestek van 1 uur en 45 minuten.

* 2e shift: Keuze uit de tijden 19.30  of 19.45 met een tijdsbestek van +/- 2 uur. Om 21.30 doen wij de laatste ronde en om 22.00 sluiten wij onze deuren.

Voor de lunch en het terras kan niet worden gereserveerd.

2> Conform het horecaprotocol mag een tafel bezet zijn door maximaal 4 personen. Meer dan 4 personen aan één tafel personen is alleen toegestaan wanneer het mensen uit hetzelfde huishouden betreft.

3> Reserveren kan, van vrijdag t/m dinsdag (woensdag en donderdag zijn wij gesloten), uitsluitend telefonisch tussen 11.00 & 22.00 uur op telefoonnummer 0562700200.

Let op!
- Op veel avonden overtreft het aantal aanvragen onze capaciteit. Dan zijn annuleringen extra sneu; voor ons én voor de mensen die we moeten teleurstellen. Dringend verzoek: reserveer niet in meerdere restaurants op één avond (en annuleer vervolgens last-minute). Dit is frusterend voor ons en voor onze collega's.
- Op al onze transacties zijn de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) van toepassing. De volledige tekst vindt u hier

Excuses voor het feit dat we zo streng overkomen. Echter, ervaringen uit de afgelopen weken (sinds 1 juni) hebben ons hiertoe genoodzaakt.

Tot ziens!

Team Loods Terschelling

Variërende én internationale keuken
Werken graag met Terschellinger producten
Zonnig terras óf lekker warm bij de open haard