Reserveren? Lees eerst even de onderstaande tekst.

Welkom in Loods!

Wij mogen vanaf 1 juni weer open! Wij dienen ons te houden aan het horeca-coronaprotocol. Conform deze regels mogen we helaas slechts 30 personen (uitsluitend op reservering) toelaten in ons restaurant.

Omdat wij eigenlijk een veel grotere capaciteit hebben moeten wij, om teleurstellingen te voorkomen, de toeloop enigszins reguleren. Dit druist zeker tegen ons streven naar de ultieme gastvrijheid in, maar het is niet anders. Het terras is 'vrij' geopend, met een kleinere capaciteit en met inachtneming van de coronamaatregelen.

Tot onze spijt hebben wij (voor binnenreserveringen in ons restaurant) de volgende regels ingesteld:
1> Wij werken met periodes. Om de doorloop te optimaliseren reserveren we uitsluitend per tijdsblok. U kunt reserveren:
*Van 12 uur tot 13 uur
*Van 13 uur tot 14 uur
*Van 14 uur tot 15 uur
*Van 15 uur tot 16 uur
*Van 16 uur tot 17 uur
*Van 17.30 uur tot 19.30 uur
*Vanaf 19.30 uur

Voor het terras kan niet worden gereserveerd.

2> Conform het horecaprotocol mag een tafel bezet zijn door maximaal 2 personen. Meer dan 2 personen aan één tafel personen is alleen toegestaan wanneer het mensen uit hetzelfde huishouden betreft.

3> Reserveren kan, 7 dagen per week, uitsluitend telefonisch tussen 9 & 10 uur en tussen 14 & 16 uur op telefoonnummer 06 1535 0328. Svp niet appen of sms'sen.

Wij hopen dat aan deze periode snel een einde komt en dat we u spoedig, zonder belemmeringen, mogen ontvangen. Tot het zo ver is zijn we tot onze spijt verplicht om ons aan deze regels te houden.

Tot ziens in Loods!

Variërende én internationale keuken
Werken graag met Terschellinger producten
Zonnig terras óf lekker warm bij de open haard