Werken bij Loods

23.01.17

Voor de komende maanden en het zomerzeizoen 2017 zijn we nog op zoek naar personeel, hieronder de vacatures:

Per direct zijn we op zoek naar keukenhulp(en) (m/v vanaf 18 jaar/0-uren). Kennis zoals snijtechnieken, HACCP en productkennis zijn een pré. Ben jij een teamspeler, stressbestendig, pro-actief, enthousiast en gemotiveerd om veel te leren, vind je het niet erg om tijdens weekenden en vakanties te werken? Dan is deze bijbaan in onze keuken perfect voor jou! 

Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok (m/v vanaf 18 jaar, o-uren) Ervaring in een soortgelijk bedrijf is een pré. Ben jij een teamspeler, stressbestendig, pro-actief, enthousiast en gemotiveerd om veel te leren, vind je het niet erg om tijdens weekenden en vakanties te werken? Dan is deze baan in onze keuken perfect voor jou! In eerste instantie zullen we je een oproepcontract bieden, bij tevredenheid van beide kanten kunnen we met wederzijds goedkeuren je een parttime/fulltime functie bieden. 

Per direct zijn we op zoek naar afwashulp(en) (m/v,  vanaf 16 jaar 0-uren). Wil jij graag een bijbaantje in een gezellig en jong bedrijf? Vind je het niet erg om tijdens de weekenden en vakanties te werken? Woon je op Terschelling? Dan is deze baan als afwashulp perfect voor jou! Ervaring is niet vereist. 

We zijn per direct op zoek naar medewerkers bediening (m/v vanaf 18 jaar, 0-uren). Ervaring is niet vereist, enthousiasme en motivatie wel.  Ben jij een teamspeler, stressbestendig, pro-actief, enthousiast en gemotiveerd om veel te leren, vind je het niet erg om tijdens weekenden en vakanties te werken? Lijkt het je leuk om te werken in en met een jong en enthousiast team, reageer dan nu!

Lijkt het je leuk om te werken bij Loods? Dan is één van bovenstaande functies misschien wel je nieuwe baan!

Solliciteren kan via info@loods-terschelling.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met 0562-700200 of met Paula: 06-30426295 of met Sascha: 06-23944365.